«Робочий зошит» з польської мови для 5 клас

Ілюстрації, кросворди, розфарбовки, логічні вправи, а також тренажери з каліграфії та правопису, лексичні завдання – це те, що зробить навчання цікавим, а знання – міцними.
Саме таким є наш зошит до підручника 📚 «Польська мова» для 5 класу (1 рік навчання) Л. Біленької-Свистович, Є. Ковалевські, М. Ярмолюка. Учні матимуть змогу ознайомитися з історією та географічним розташуванням міст та певних регіонів Польщі, України, Європи, світу, дізнатись історію походження та розвитку польської мови у сучасному світі.
Зошит є фаховим, новаторським, відповідає сучасним вимогам, сприяє формуванню в учнів, крім предметної, також ключових компетентностей (уміння вчитися, спілкуватися польською мовою та ін.).
☝️Зошит допоможе вчителю активізувати роботу школярів на уроках і в позаурочний час, сформувати достатній рівень володіння мовою, а також закріпити вивчений лексичний і граматичний матеріал.

ЦІНА ЗОШИТА 150 грн

ЦІНА ПІДРУЧНИКА 300 грн
.
.
Замовити можна у Інтернет-магазині за посиланням http://surl.li/kyzpvd (зошит), http://surl.li/vigola (підручник); за телефоном 0664-00-87-05; написавши на нашу пошту info@bukrek.net

Переглянути коментарі (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.