30 добрих справ до тридцятиріччя Букреку

#30_добрих_справ_до_тридцятиріччя_Букрек

Своє тридцятиріччя ми планували відсвяткувати зовсім інакше. Але в умовах війни найкращим способом відзначити ювілей вважаємо започаткування маратону #30_добрих_справ_до_тридцятиріччя_Букреку.

Розпочали його із закупівлі десяти радіостанцій для наших військових.

У межах маратону #30_добрих_справ_до_тридцятиріччя_Букреку подарували книги для «Української полички» Посольству України в Австрії. Наша землячка Зоряна Столярчук є керівником педагогічного товариства, яке діє при Посольстві у Відні.

Продовжили маратон #30_добрих_справ_до_тридцятиріччя_Букреку збиранням гуманітарної допомоги для Збройних Сил України.

Далі передали книги Волонтерському штабу захисту України. Що більше допомоги, то швидша перемога!

Подарували книги діткам, що переїхали в Чернівці з Миколаєва.

Подарували й Українському інституту книги для безкоштовного завантаження із цифрової бібліотеки 28 електронних версій книг.

Також разом з дітками, що переїхали в Чернівці з регіонів, охоплених війною, читали казки Михайла Івасюка з Оксаною Івасюк та нашою дизайнеркою Анною Андреєвою.

У межах маратону надали безкоштовно книги для акції Держкомтелерадіо України «Українським дітям — українську книжку».

А ще подарували книги вихованцям Чернівецького міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді на виставці їхніх робіт «Яскраві барви життя» у Чернівецькому обласному музеї.

Взяли участь в аукціоні, який організовує Наталя Батракова та ГО «Синергія». Лотами аукціону є фотопортрети буковинок, які представляють різні сфери і галузі із виставки «Жінки, які змінюють світ». Ми долучилися і зробили ставку на придбання фото нашої захисниці, військової Галини Жук. Кошти будуть спрямовані на потреби жінок, які несуть службу в 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді ЗСУ.

Далі буде!