Життя і доля Жанни Одинської

Нещодавно свій ювілей відзначила авторка видавництва «Букрек», член Націо­нальної спілки журналістів України, лауреат Міжнародної літера­турно-мистецької премії  ім. О. Кобилянської, доброзичлива, чарівна, розумна жінка із доброю, щирою, веселою, завзятою душею Жанна Олексіївна Одинська.

До цієї визначної дати у нашому видавництві вийшла п’ята книжка відомої тележурналістки  «Життя і доля» (час­тина ІІ).  Це сповідь, портрети людей - працівників науки, освіти, культури, мистецтва, які намагаються щиро виповісти душу через поставлені запитання. Герої книжки постають перед читачем не тільки як офіційні особи, але й як звичайні люди з їхніми захоплен­нями і радощами, болями і тривогами. Це спільні роздуми автора і героїв книжки над життям і його змістом, про наболіле, про зло і добро, яке обов'язково має перемогти. Автор привертає увагу чита­ча до проблем моралі, духовності, культури, людських стосунків і вчинків у наш непростий, буремний і такий непередбачуваний час.

Вітаємо шановну Жанну Олексіївну з ювілеєм і виходом книги у світ.  Ми дуже пишаємося, що маємо змогу співпрацювати з Вами. Нехай не тільки в День Вашого ювілею, але й завжди звучать найприємніші та найщиріші слова на Вашу адресу, щоб Ви знали, як Вас шанують і люблять люди. Нехай Доля дарує тільки щасливі миті життя та втілює все задумане Вами. Доброго Вам здоров’я і довгого щасливого віку під Божим і людським  благословенням.