Крила для янголів Марти

Крила для янголів Марти

Щоразу, коли яскрава та світла Юлія Косівчук віртуально, а цього разу реально, стукає до нас у видавничий дім «Букрек» із новим рукописом, ми заздалегідь впевнені, що скоро триматимемо у руках чудесну книгу про дитячі мрії. Не помилились і зараз. Проте одразу стало зрозуміло: ця книга абсолютно особлива. Вона – про реальні мрії реальних дітей, про їхню віру та боротьбу за справжнє дитинство, без хвороб та злигоднів. Героями історій збірки стали підопічні Марти Левченко, з благодійним фондом якої співпрацює Юлія Косівчук. «Я Майбутнє України» опікується дітьми-сиротами, дітьми-інвалідами, дітками з рідкісними захворюваннями, та тими, що перебувають за межею бідності.

Прочитавши історії та поспілкувавшись з Юлею, яка щиро переймається долею діток, ми вирішили: обов’язково мусимо допомогти!

Видавничий дім «Букрек» спільно з ГО «Асоціація ділових жінок Буковини» (голова – Дарина Максимець) вже мають досвід долучення до благодійних проектів, тому й цього разу були налаштовані на співпрацю.

Власним коштом «Букрек» за підтримки Асоціації видав збірку оповідань Юлії Косівчук «Мама, в якої зламалася пружинка». Тисячу примірників книги подарували фонду «Я Майбутнє України». Тепер щоразу, коли хтось захоче придбати збірку, у ще однієї дитинки з’являтиметься шанс отримати необхідні для життя ліки, одужати, жити у кращих умовах та здійснити такі прості, але такі заповітні мрії.

Видавничий дім «Букрек» та Асціація ділових жінок Буковини щиро вболівають за всі маленькі серця, які потребують допомоги, – за ті, про які написано в книзі, і за ті, які просто чекають на свій шанс. Ми сподіваємось, що наша справа врятує життя хоч одного маленького янголятка, адже так важливо, щоб Майбутнє України – було! Придбати книгу та долучитися до благодійної акції можна на сторінці фонду "Я Майбутнє України": https://www.facebook.com/maybutneukr/?ref=br_rs та на сторінці голови фонду Марти Левченко:  https://www.facebook.com/lev.marta